Hong Kong Alennuskoodi 2017 | 10-30% alennusta | Joulukuu

Hong Kong Group Oy on suomalainen erikoistavarataloketju, joka on avattu vuonna 1989. Hong Kong, tutummin Honkkari, toimii 25:llä paikkakunnalla. Hongkong.fi on tavarataloketjun oma verkkokauppa. Valikoimissa on tuhansia tuotteita. Tuotteita voi etsiä hakusanoilla tai selata osastoittain. Osastoja on seitsemän: Piha ja puutarha, koti ja asuminen, työkalut ja nikkarointi, vapaa-aika ja lelut, kalastus ja veneily, metsästys ja tarjoukset. Jokaisen osaston alla on ala-osastot ja niihin liittyviä tuoteryhmiä.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (HongKong.fi):

20% alennusta

Vähintään 20% alennusta.

KATSO ALENNUSKOODI

tinyurl.com/ybhlvflr

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Tämä alennus koskee valittuja kampanjoita ja tarjouksia. Katso linkkiä, jota avattiin selaimesi uudessa välilehdessä. Klikkaa avataksesi linkin uudestaan.

Esimerkiksi Piha ja puutarha-osastolta löytyvät seuraavat ala-osastot: Puutarhatyökalut ja koneet, Pihakalusteet ja tarvikkeet, Kasvit ja kasvatus, Grillaus ja tarjoukset. Jokaisen ala-osaston alta löytyy vielä erikseen tuoteryhmät. Verkkokaupalla on myös oma Youtube-kanava (kanavan nimi on HongKong-tavaratalot), jossa voi katsoa puutarhan hoitoon liittyviä ohjeita ja vinkkejä. Videot ovat suomenkielisiä ja lisäksi niissä on tekstitys. Videoihin pääsee tutustumaan Piha ja puutarha-osaston etusivulta.

Tuotteita voi järjestää aakkos- ja uutuusjärjestykseen, nousevan/laskevan hinnan mukaan tai tuotteen saamien tähtien määrän mukaan. Tuotteita voi rajata tuotemerkin mukaan.

Tilauksen toimituksen voi valita kotiinkuljetuksella, Matkahuollon toimipisteeseen tai Postin pakettiautomaattiin/toimipisteeseen. Toimitusaika 2-5 työpäivää. Tuotteet voi myös noutaa haluamastaan myymälästä.

Verkkokaupassa voi maksaa kaikilla suomalaisilla verkkopankeilla, Luottokunnan luottokortilla sekä Klarnan Laskulla, Klarna Tilillä ja Klarna Osamaksulla.

Verkkokaupan asiakaspalveluun saa yhteyden sivuilla olevalla lomakkeella, sähköpostilla verkkokauppa@hongkong.fi tai puhelimitse 075 3255 750 (arkisin 9-15) Puhelumaksu 0,088 e/min.