AllSaints Alennuskoodi 2018 | 10, 15, 20, 25% alennusta | Joulukuu

Allsaints on vuonna 1994 perustettu englantilainen muotivaateyritys. Yrityksellä on yli 200 liikettä ympäri maailmaa verkkokaupan lisäksi. Verkkokaupassa on trendikkäitä vaatteita, nahkatakkeja, neuleita, kenkiä, laukkuja ja asusteita miehille ja naisille. Kaikki tuotteet ovat eettisesti valmistettuja.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (AllSaints.com):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-50% alennusta, 5-50 euroa alennusta, ilmainen toimitus ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

www.awin1.com/cread.php?awinmid=9035&awinaffid=420309&clickref=&p=

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (AllSaints.com), joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Sivuston kielenä toimii englanti ja valuutan voi vaihtaa euroiksi kielivalikosta. Vaatteita voi selata tuoteryhmien tai mallistojen nimien alta. Tuotteita voi hakea suoraan hakusanalla tai selata uusimpia tai myydyimpiä tuotteita. Sivustolla on lookbook, jossa voi katsoa valmiita asukokonaisuuksia. Lisäksi sivuilla voi kuunnella Allsaints-studioiden artistien musiikkivideoita, mm. Jacob Banks, Imagine Dragons, Madison Beer ja Kaleo. Maksaminen onnistuu PayPalin kautta tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Toimitus Suomeen yli 150 € tilauksille maksuton.  Asiakaspalveluun saa yhteyden 24h sähköpostitse [email protected] tai sivun yhteydenottolomakkeella.