Apulssi.fi Alennuskoodi 2018 | 10-35% alennusta | Joulukuu

Tanskalaisen Apulssin verkkokauppa toimii suomen kielellä. Kuntoiluvälineisiin erikoistuneen verkkokaupan tuotemerkkejä ovat mm. Abilica, Apuls, cPro9, Gaiam, Gymleco, Hang, Hyperice, SPRI, Reebok, Adidas, Triggerpoint, TRX ja Wobblesmart.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Apulssi.fi):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-35% alennusta, 10-30 euroa alennusta, ilmainen toimitus ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?pid=19851&cid=6149

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (Apulssi.fi), joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Valikoiman pääosastot ovat kuntoiluvälineet, kestävyysharjoittelu, hoito, urheilu ja wellness. Tuotevalikoimasta löytyy hyppynaruja, kahvakuulia, steppereitä, juoksumattoja, nyrkkeilysäkkejä, soutulaitteita, spinningpyöriä, jooga- ja jumppamattoja, hierontavälineitä, polvitukia ym. tuotteita ja tarvikkeita kunnon ja terveyden ylläpitoon. Etusivulla näytetään ajankohtaiset tarjoushinnat. Tuotteita voi hakea hakusanoilla tai navigoida osastojen kautta.

Maksaminen onnistuu pankki- ja luottokorteilla, pankkisiirtona, Klarna-laskulla ja osamaksulla. Toimitukset normaalisti 1-3 arkipäivässä. Käyttämättömillä tuotteilla on normaali kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus.

Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse [email protected] tai verkkokaupan chat-palvelun kautta.