BiiSafe Alennuskoodi 2019 | 10-50% alennusta | Helmikuu

Biisafe-fi.com on erikoistunut tarjoamaan turvallisuus- ja viestintäratkaisuja yksityishenkilöille, oppilaitoksille ja yrityksille. Yritys on perustettu vuonna 2012 ja sijaitsee Espoossa. BiiSafen valikoima tarjoaa erilaisia laitteita, ohjelmistoja, sovelluksia ja palvelualustoja. Myynnissä on mm. monipuolinen Buddy-turvanappi, johon on sisäänrakennettu askelmittari.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Biisafe-Fi.com):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-50% alennusta, 5-40 euroa alennusta ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

tc.tradetracker.net/?c=18377&m=12&a=266349&u=%2F

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (Biisafe-Fi.com), joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

BiiSafe Buddy-sovelluksella voi lähettää viestejä, jakaa sijainnin tai kutsua apua ostamalla siihen Turvaportaali-lisenssin. Buddya voi käyttää esineiden löytämiseen, esimerkiksi kiinnittämällä sen käsilaukkuun. Sen 100 db merkkiääni auttaa paikantamaan kadonneet tavarat. Palvelua voi kokeilla maksutta 30 päivän ajan. Biisafe ja Kalevala Koru Oy on kehittänyt yhteistyössä kauniita ja ympäristöystävällisiä Kalevala- Buddy älykoruja, jotka toimivat samalla tavalla kuin Buddy-turvanappi.

Tuotteilla on yhden vuoden takuun ja 14 päivän palautusoikeus. Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse [email protected] tai sivun omalla yhteydenottolomakkeella.