Body Action Alennuskoodi 2018 | 10-50% alennusta | Joulukuu

Body Action Finland on vuonna 2001 avattu suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut kuntoilu- ja liikunta-alan tuotteisiin, vaatteisiin ja lisäravinteisiin sekä maahantuontiin. Yrityksellä on verkkokaupan lisäksi Tampereella kivijalkamyymälä sekä Outlet-myymälä päävaraston yhteydessä.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (BodyAction.fi):

25% alennusta

Vähintään 25% alennusta.

KATSO ALENNUSKOODI

tinyurl.com/y6wt2cgm

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Tämä alennus koskee valittuja kampanjoita ja tarjouksia. Katso linkkiä, joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Tuotteita on valikoimassa useita tuhansia aina superfoodeista, kosmetiikasta leggingseihin ja rannetukiin. Tuotemerkkejä mm. Bia Brazil, Cocovi, Freddy, Fitfarm, Jan Tana, Monsta Clothing, Otomix, Under Armour, Versa Gripps ja useita muita. Verkkokaupan toimitukset ovat nopeita ja tulevat Postin kautta. Toimitukset yli 69 euron tilauksiin maksutta. Maksaminen onnistuu Klarna-laskulla tai erämaksulla, verkkopankissa tai pankki- ja luottokorteilla. Käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimitse 044 3633 601 arkisin ma-pe 9-16.30, sivuilla olevalla yhteydenottolomakkeella tai Facebook-sivujen kautta.