Crocs Alennuskoodi 2018 | 10-50% alennusta | Joulukuu

Crocs on yhdysvaltalainen muoti-, työ-ja vapaa-ajan jalkineita suunnitteleva ja valmistava pörssiyhtiö, joka on perustettu vuonna 2002. Jalkineet valmistetaan valmistetaan Kiinassa, Italiassa, Meksikossa, Vietnamissa ja Bosniassa. Suomenkielisen verkkokaupan valikoimissa on laaja valikoima miehille, naisille ja lapsille mm. sandaaleita, pistokkaita ja saappaita.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Crocs.fi):

20% alennusta

Vähintään 20% alennusta.

KATSO ALENNUSKOODI

tinyurl.com/ybfg2aa7

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Tämä alennus koskee valittuja kampanjoita ja tarjouksia. Katso linkkiä, joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Crocs Crocsin työkengät on suunniteltu mm. ravintola-alalle, sairaaloihin, myymälöihin ja edustustehtäviin ja tukevat jalkaa pitkissäkin työvuoroissa. Maksaminen onnistuu verkkopankin tai PayPalin kautta ja Visa, Mastercard ja American Express pankki- ja luottokorteilla. Kaikki Crocs™-tuotetilaukset lähetetään Alankomaista 4-6 arkipäivässä. Toimitukseen saa seurantakoodin. Toimituskulut 6,95€. Kampanjatuotteissa voi olla myös ilmainen toimitus. Käyttämättömillä tuotteilla on 90 päivän palautusoikeus. Asiakas maksaa palautuksen Suomessa sijaitsevaan välivarastoon. Asiakaspalveluun saa yhteyden sivustolla olevalla yhteydenottolomakkeella.