DressLink Alennuskoodi 2018 | 10-30% alennusta | Joulukuu

Dresslink on naisille suunnattu vaatteita, kenkiä, asusteita ja kosmetiikkaa myyvä edullinen englanninkielinen verkkokauppa. Leluja ja suloisia vaatteita on myös lapsille ja vauvoille. Tuoteosastot ovat uutuudet, vaatetus, laukut, kengät, asusteet, kauneus, vauvat ja lapset ja alennusmyynti. Tuotteet voi lajitella hinnan, arvostelujen tai uutuuden mukaan. Tuotteita etsiä värin tai tuotemerkin mukaan. Kaupan tuotemerkkejä ovat mm. Sheshow, Ekouaer, Meaneor, Angvns, Finejo ja Zeagado.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (DressLink.com):

20% alennusta

Vähintään 20% alennusta.

KATSO ALENNUSKOODI

www.anrdoezrs.net/links/8416194/type/dlg/https://www.dresslink.com/product-on_sale.html

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Tämä alennus koskee valittuja kampanjoita ja tarjouksia. Katso linkkiä, jota avattiin selaimesi uudessa välilehdessä. Klikkaa avataksesi linkin uudestaan.

Kaupassa on myynnissä lisäksi mm. hauskoja merenneitohuopia ja tyynyjä, rannekelloja sekä kännyköitä. Maksaminen onnistuu pankki- ja luottokorteilla tai PayPalin kautta. Toimitus Suomeen 6-20 arkipäivässä toimitustavasta riippuen. Käyttämättömillä tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Asiakas maksaa palautuksen kulut.

Asiakaspalveluun saa yhteyden parhaiten verkkokaupan omalla yhteydenottolomakkeella.