Eurovippi Alennuskoodi 2018 | 10-25% alennusta | Joulukuu

Eurovippi.fi on suomalaisen P2P Finland Oy:n vertaislainapalvelu, jolloin tarvittavan summan lainaa toinen ihminen pankin tai luottolaitoksen sijaan. P2P Finland Oy on perustettu vuonna 2012.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Eurovippi.fi):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-25% alennusta, 10-100 euroa alennusta ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

tinyurl.com/yazgg2hx

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (Eurovippi.fi), jota avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkin uudestaan.

Eurovippi toimii luottamuksellisesti lainan välittäjäpalveluna lainan tarjoajan ja hakijan välillä, jolloin kummankin osapuolen yksityisyys on turvattu.

Eurovippi-palvelu tarjoaa 20€-2250 pikalainoja. Laina-hakemuksen voi jättää mihin vuorokauden aikaan tahansa. Hakijan tulee olla 18-vuotias Suomen kansalainen.

Lainarahan saa nopeasti käyttöön, joten se sopii äkillisiin ja yllättäviin tilanteisiin. Laina-summan voi valita raahaamalla valikon summan itselle sopivaan kohtaan. Samalla valitaan lainan takaisinmaksu-aika. Voit valita 7, 14, 30, 60 tai 90 vuorokauden aikataulun. Kun olet valinnut nämä tiedot, saat saman tien näkyviin todellisen kokonaissumman, joka kertyy maksettavaksi. Lainaan lisätään 49% korko sekä Eurovippi palvelumaksu.

Esimerkiksi viikon (7vrk) 100€ lainan kokonaissumma on 130,95€. 2000€ laina kolmeksi kuukaudeksi (90vrk) 2845€.

Voit siis rauhassa katsoa eri vaihto-ehtoja ennen kuin teet hakemuksen. Lainahakemuksessa ilmoitetaan haluttu lainasumma ja maksuaika, sekä pyydetyt henkilötiedot. Tunnistautuminen palveluun tapahtuu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Sen jälkeen saat pikaisesti lainapäätöksen ja voit valita hyväksytkö saamasi lainatarjouksen.

Asiakaspalvelu puhelimitse 0600 03 065 (1,98€/min + pvm) arkisin ma-pe klo 09.00-15.00. Sivuilla on lisäksi itsepalveluportaali, jonka kautta voi kommunikoida asiakaspalvelun kanssa tai jättää yhteydenottopyynnön.