Eushoppy Alennuskoodi 2018 | 10-25% alennusta | Joulukuu

Eushoppy Oy on perustettu 2014. European Shopping verkkokauppa on suomalainen verkkokauppa, joka myy muodikkaita, laadukkaita naisten, lasten ja vauvojen sekä miesten vaatteita, kenkiä ja asusteita maailmanlaajuisesti. Valikoimissa on pluskoon mallisto sekä äitiysvaatteita. Valikoimiin kuuluu myös muotikorujen lisäksi kristalli-, kulta-, ja hopeakoruja. Gallay-merkin 8, 9 ja 14 karaatin kultakoruihin ja Spark-merkin Swarowskin kristalleista tehtyihin koruihin tulee lisäksi 24 kk takuu. Sivuilta löytyy korujen hoito-ohjeita.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Eushoppy.fi):

20% alennusta

Vähintään 20% alennusta.

KATSO ALENNUSKOODI

tinyurl.com/ycxd78qd

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Tämä alennus koskee valittuja kampanjoita ja tarjouksia. Katso linkkiä, jota avattiin selaimesi uudessa välilehdessä. Klikkaa avataksesi linkin uudestaan.

Suurin osa tuotteista ovat Euroopasta. Joitakin tuotteita tulee myös Yhdysvalloista ja Aasiasta.

Yrityksen intohimona on toimittaa laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan.

Tuotemerkkejä on yli 400.

Tuotteita voi etsiä hakusanoilla tai tuoteryhmittäin. Valikoima on valtava ja se päivittyy usein. Valikoimissa on aina uutuuksia. Eushoppy ei varastoi tuotteita, vaan ne tulevat suoraan valmistajilta ja valtuutetuilta jälleenmyyjiltä tilausten mukaan. Tämän vuoksi hinnat pysyvät edullisina. Sivuja voi selata suomen tai englannin kielellä.

Maksutapoina käyvät verkkopankkimaksut, Visa ja Visa Electron korttimaksut sekä MasterCard luottokorttimaksut.

Toimitusaika 6-9 työpäivää ja se on ilmainen yli 30€ tilauksille. Tuotteilla on 30 päivän ilmainen palautusoikeus.

Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on

[email protected] Yhteyttä voi ottaa myös sivuilta löytyvällä palvelulomakkeella tai soittamalla +358 45 65 65 750 tai livechatin kautta. Sivuilta voi lukea asiakkaiden mielipiteitä ja arvioita tuotteista.