Fiksuruoka Alennuskoodi 2019 | 10-25% alennusta | Helmikuu

Fiksu Ruoka Oy on perustettu vuonna 2016. Yrittäjän perustaja on diplomi-insinööri Richard Lindroos. Yrityksen pyrkimys on vähentää ruokahävikin määrää Suomessa. Yritys ostaa maahantuojien, tukkureiden, tuottajien ja kauppojen poisto- ja loppueriä ja tarjoaa ne asiakkailleen halpaan hintaan.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Fiksuruoka.fi):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-25% alennusta, 10-100 euroa alennusta ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

tinyurl.com/y8r9omba

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (Fiksuruoka.fi), jota avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkin uudestaan.

Loppu- ja poistoeriä syntyy esimerkiksi jos tuotteiden pakkaukset vaihtuvat, valmistus lopetetaan tai pakkausmerkinnöissä on virheellistä tietoa.

Verkkokauppa myy päivittäistavaraa kaikkialle Suomeen 20-90% edullisemmilla hinnoilla.

Tuotteita voi hakea nimellä tai tuoteryhmien mukaan. Ensimmäinen osasto on Superhalvat, syötäväksi kelpaavat, mutta ohittaneet parasta ennen-päivämäärän. Täältä voi löytää tuotteita jopa -92% alennuksella. Muut osastot:

Säilykkeet ja keitot, Pastat,riisit ja ryynit, Ketsupit, kastikkeet ja mausteet, Ruanlaittotuotteet, Makeiset, Sipsit, pähkinät ja naposteltavat, Keksit ja näkkileivät, Välipalapatukat ja keksit, Juomat, Kahvit ja teet, Leivonta, Lastenruoka, Lemmikkien ruoka, Gluteeniton, Luomu, Henkilökohtainen hygienia ja Käyttötavarat ja pesuaineet. Tuotteita päivitetään jatkuvasti. Yrityksen Facebook-sivuja seuraamalla tai uutiskirjeen tilaamalla saa ajankohtaista tietoa.

Toimitustavat ja ajat:

Toimitukset DB Schenkerin tai Matkahuollon välityksellä 1-2 työpäivän aikana. Toimituskulut vaihtelevat toimitustavan ja tilauksen kilomäärän mukaan.

Tilauksen voi maksaa verkkopankissa, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard, Diners Club ja JCB maksukorteilla tai Paytrail-tilin kautta.