Findust Alennuskoodi 2018 | 10-35% alennusta | Joulukuu

Findust.com on suomalainen vuodesta 1997 verkkokauppiaana toiminut yritys. Verkkokaupasta voi ostaa pölypussit, suulakkeet ja suodattimet eri valmistajien imureihin. Kaupan tuotemerkkejä ovat mm. Hoover, Electrolux, Volta, Philips, Miele ja yrityksen oma Findust merkki. Mikäli tuotteen kohdalla ei ole mainintaa alkuperäisvalmistajasta, ne ovat muiden valmistajien laadukkaita tarvikkeita tai yrityksen omaa tuotantoa.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Findust.com):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-35% alennusta, 10-30 euroa alennusta, ilmainen toimitus ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

www.findust.com/tt/?tt=20978_12_266349_

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (Findust.com), joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Findust tarvikepussit ovat laatumateriaaleista tehtyjä mikrokuitupusseja ja paperisia huomattavasti tehokkaampia. Findust tuotteet ovat myös usein edullisempia. Maksaminen onnistuu verkkopankissa, laskulla tai pankki- ja luottokorteilla. Tuotteet lähetetään yrityksen omasta varastosta 1-3 arkipäivässä tilauksen tekemisestä. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse [email protected] tai sivun omalla yhteydenottolomakkeella.