Flamingo Spa Alennuskoodi 2018 | 10-25% alennusta | Joulukuu

Vantaan viihdekeskukseen vuonna 2008 avattu Flamingo Spa Oy palvelee perheitä, aikuisia ja erilaisia ryhmiä. Flamingo Spassa on koko perheen vesipuisto, josta löytyy mm. liukumäkitunneli, Inkaputous, Villivirta, Vastavirta-allas ja porealtaita. Veden sekä allas-alueen lämpötila on + 32 Celsius astetta. Pienimmille polskijoille on tarjolla lasten allas, leikkipaikka sekä pienempiä vesiliukumäkiä.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (FlamingoSpa.fi):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-25% alennusta, 10-30 euroa alennusta ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

tc.tradetracker.net/?c=26098&m=12&a=266349

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (FlamingoSpa.fi), joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Aikuisilla on mahdollisuus rentoutua k-18 spa kylpyläpuolella, jossa voi nauttia mm. kuudesta erilaisesta saunasta, suolaseinästä, erilaisista spahoidoista ja Spa Cafen tarjonnasta ( A-oikeudet). Flamingo Spassa voi myös järjestää synttäreitä, luokkaretkiä, työpaikan tyhy-tilaisuuksia tai palavereita sekä saunailtoja. Netin kautta voi varata lippuja, hoitoja ja tarkistaa ajankohtaiset tapahtumat ja tarjoukset. Asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimitse 020 7785 201 arkisin ma-pe 9-17 ja la 10-18 tai sähköpostitse [email protected]