Gap.eu Alennuskoodi 2018 | 10-25% alennusta | Joulukuu

Gap on yhdysvaltalainen vuonna 1969 perustettu vaatemerkki. Brändin englanninkielinen verkkokauppa palvelee myös suomalaisia asiakkaita. Verkkokaupasta saa laadukkaita vaatteita ja kenkiä miehille, naisille ja kaikenikäisille lapsille 0-vuotiaista vauvoista alkaen. Lisäksi Gapilla on omat body- ja fitmallistot. Laajan äitiysvaatemalliston tuotteita saa vain verkkokaupasta.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Gap.eu):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-25% alennusta, 10-40 euroa alennusta, ilmainen toimitus ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

www.anrdoezrs.net/links/8416194/type/dlg/http://www.gap.eu/

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (Gap.eu), jota avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkin uudestaan.

Etusivulla on nähtävissä voimassa olevat tarjouskampanjat, lisäksi uusi asiakas saa 20% alennuksen ensimmäisestä tilauksesta kaupan asiakkaaksi. Yläreunasta pääsee myös Gapin sisarmerkin Banana Republic mallistoihin ja kauppaan. Toimitus Suomeen DHL:n kautta 2-7 arkipäivässä toimitustavasta riippuen. Toimituskulut 4-9€. Yli 50€ tilaukset maksutta.  Maksaminen onnistuu Visa, Mastercard tai American Express korteilla. Käyttämättömillä tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Yhteydenotto asiakaspalveluun onnistuu verkkokaupan chat-palvelun kautta tai sähköpostitse [email protected]