Alennuskoodi Halens | Kesäkuu

Halens on yksi pohjoismaiden isoimmista etäkauppayrityksistä ja on osana Consortio Fashion Group konsernia. Konsernin liikevaihto on noin 1,1 miljardia Ruotsin kruunua ja sillä on runsaat 300 työntekijää. Halens perustettiin 1952 Ruotsin Boråsissa Hadar Halénin toimesta. Vuonna 2008 Haléns aloitti muuntamisen perinteisestä postimyyntiliikkeestä sähköiseen avoimeen yhtiöön. Tänään Halens on Ruotsin lisäksi myös Norjassa, Suomessa, Tanskassa, Virossa, Liettuassa, Puolassa, Tšekissä ja Slovakiassa.

Halens on ehkä eniten tunnettu sen laajasta valikoimasta muotivaatteita, mutta e-kaupassa voi nykyisin myös tehdä ostoksia kotiin, kuten huonekaluja, sisustussuunnittelu ja kodintekstiilit, kauneustuotteet, ja elektroniikkatuotteet. Sivusto on jaoteltu kategorioihin nainen, mies, lapsi, kauneus, koti ja alennusmyynti. Muotivalikoimassa on tuhansia mekkoja, housuja, yläosia, alusvaatteita, ulkovaatteita, urheiluvaatteita, äitiysvaatteita ja kotiasuja. Vaatteet tulevat Halenin omalta merkiltä ja ulkopuolisilta merkeiltä kuten Happy Holly, Be Young, Vero Moda, Only, Vila ja Rhönisch. Lastenosastossa löytyy tyttö- ja poikavaatteita ja myös tuotteita lastenhuoneeseen tuotemerkeiltä kuten Name it, Playtech, Limited, Disney Cars ja Minymo. Kodinsisustusosasto koostuu kodintekstiilistä, valaistuksesta, huonekaluista, sisustuksesta, posliinista, kodinkoneista muun muassa tuotemerkeiltä kuten Markslöjd, Umbra, Borganäs, Gripsholm, Cottex, Redlunds, Halens, Philips, OBH Nordica. Kauneustuotteiden valikoima jaotellaan hiustenhoitoon, ihonhoitoon, parfyymeihin ja hajuihin, meikkeihin, kynsiin, muotoiluvälineisiin, lahja-sarjoihin ja terveyteen monilta tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten muun muassa Isadora, Nyx, Wella, Bareminerals, Lumene, Make Up Store, Maybelline. Alennusosasto sisältää alennettuja tuotteita kaikilta kategorioilta sivustolla, täällä on myös todella halpa ”sale on sale”-kategoria.

Halensilla alin tilausarvo on € 5,95. Kuljetus maksaa € 6. Halensilla on 14 päivän peruuttamisoikeus. Maksutavat ovat: pankkikortti, pankki, lasku, postiennakko ja PayPal. Halensin asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin kello 08.00-18.00.