Holidaycars.com Alennuskoodi 2018 | 10-25% alennusta | Joulukuu

Holidaycars.com on erikoistunut vuokra-autojen välitykseen verkkopalvelun kautta. Yrityksellä on 30 000 kohdetta ympäri maailmaa. Verkkosivusto on osittain suomen kielinen, esimerkiksi usein kysyttyjen kysymysten vastaukset ovat englanniksi mutta kysymykset suomeksi. Auton voi noutaa ja palauttaa halutessaan toiseen toimipisteeseen.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Holidaycars.com):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-25% alennusta, 10-100 euroa alennusta ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

www.holidaycars.com/holiday/?tt=11348_12_266349_&r=%2F

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (Holidaycars.com), joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Vuokra-autojen hintoja voi vertailla yli 800 eri autovuokrayritykseltä. Tarjolla on lisämaksullisia suojavakuutuksia. Autojoen vertailu toimii samalla tavalla kuin hotellimajoituksen tai lentojen vertailu. Valikosta valitaaan halutut päivämäärät ja nouto- ja palautuspaikka.

Maksaminen tapahtuu pankki- tai luottokortilla. Varauksen voi peruuttaa maksutta maksimissaan 48 tuntia aikaisemmin. Autoa noudettaessa mukana tulee olla kuljettajan ajokortti sekä luottokortti, passi ja varausvahvistus.

Asiakaspalveluun saa kätevimmin yhteyden sivun oman chatti-palvelun kautta.