Hopealanka Alennuskoodi 2018 | 10-25% alennusta | Joulukuu

Tamperelaisen Henri Jokisen perustama korujen valmistamiseen keskittynyt Hopealanka.fi-verkkokaupan liiketoiminta siirtyi vuonna 2012 Megalon Finland Oy:lle. Hopealanka.f i yrityksen toiminta lähti liikkeelle perustajan omasta innostuksesta korujen tekemiseen.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Hopealanka.fi):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-25% alennusta, 10-20 euroa alennusta, ilmainen toimitus ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

tinyurl.com/yb69je2z

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (Hopealanka.fi), jota avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkin uudestaan.

Hopealanka.fi verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman korujen tekoon tarvittavia materiaaleja ja työkaluja. Eri kategorioita on 25. Hopeatuotteiden lisäksi valikoimasta löytyy muun muassa helmitarvikkeita, nahkakoruja, silkkilankoja ja lasihelmiä. Kauppaan voi ostaa 30€, 50€ tai 100€ arvoisia lahjakortteja. Kauppa palvelee harrastajia ja ammattilaisia.

Hopealanka.fi lupaa kaikille tuotteilleen tuotetakuun. Yritys lupaa palauttaa rahat takaisin 110% mikäli asiakas ei ole tyytyväinen tilaaminsa tuotteisiin.

Toimitusaika on pääsääntöisesti 1 - 5 arkipäivää. Joissakin tuotteissa voi kuitenkin olla pidempi 14 - 90 päivän toimitusaika varastotilanteesta riippuen. Hopealanka.fi toimittaa tuotteita Suomeen ja EU-alueelle. Toimitukset tapahtuvat Suomen postin välityksellä.

Toimituskulut vaihtelevat tilatun tuotteen ja painon mukaan.

Tuotteilla on 14 päivän normaali palautusoikeus.