Huippukiva.fi Alennuskoodi 2018 | 10, 15, 20, 25% alennusta | Joulukuu

Suomalainen Huippukiva Oy myy verkossa seksileluja osoitteessa huippukiva.fi. Etusivulla näkyvät ajankohtaiset kampanjat ja kaupanpäälliset. Valikoimissa on liukuvoiteita, asuja, terveystestejä, sidontasettejä, vibraattoreita ja dildoja, kondomeita, penisrenkaita ja muuta huippukivaa pareille ja sinkuille. Kauppa tarjoaa yhden ilmaisen kokeilutuotteen. Tuotteen voi valita kokeile ilmaiseksi-osastolta.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Huippukiva.fi):

25% alennusta

Vähintään 25% alennusta.

KATSO ALENNUSKOODI

tinyurl.com/yb4qcabd

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Tämä alennus koskee valittuja kampanjoita ja tarjouksia. Katso linkkiä, joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Sivun yläreunan Tietokulmasta pääsee lukemaan seksologin artikkeleita. Outlet-osastolla on yksittäisiä tuotteita alennuksessa, ja sen voi saada jopa 100% alennuksella. Tuotteiden alennus alkaa 25% ja jatkuu niin kauan, että tuote menee kaupaksi vaikka ilmaiseksi.

Tilauksen maksaminen onnistuu verkkopankin kautta tai pankki-ja luottokorteilla. Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse [email protected] tai verkkokaupan omalla yhteydenottolomakkeella. Toimitukset Smartpost-noutopisteisiin tai postin toimipisteisiin 1-2 arkipäivässä. Toimituskulut alle 40 € tilauksiin alkaen 3,95 €. Yli 40€ tilausten toimitus ilmaiseksi.

Käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.