Ihanaiset Alennuskoodi 2019 | 10-30% alennusta | Helmikuu

Naisten perustama Ihanaiset Oy on suomalainen verkkokauppa, jonka valikoimassa on laaja valikoima Muumi-tuotteita, laukkuja, asusteita, lasten leluja, kodintekstiilejä ja muuta ihanaa kotiin ja lahjaksi.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Ihanaiset.fi):

15% alennusta

Vähintään 15% alennusta.

KATSO ALENNUSKOODI

online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=5433&pid=19851&deeplink=https%3A//www.ihanaiset.fi/fi/Tarjoustuotteet/-2

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Tämä alennus koskee valittuja kampanjoita ja tarjouksia. Katso linkkiä, joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Yritys on perustettu vuonna 2012. Yrityksen perustajanaisten ideana oli kerätä yhteen tuotteita, jotka ovat kertakaikkiaan ihania ja joita he itsekin ostaisivat. Verkkokauppa toimittaa tuotteita ympäri maailmaa. Sivuja voi selata suomen tai englannin kielellä.

Tuotteita voi selata tuoteryhmittäin, aiheittain, tuotemerkin tai valmistajan mukaan, hakusanalla tai hinta-, uutuus- tai aakkosjärjestyksessä. Tuoteryhmiä ovat mm. lahjaideat, vaatteet, sisustus, uutuustuotteet, laukut ja asusteet, keittiötarvikkeet, Muumi-tuotteet sekä Muumi-keräilijätuotteet, tarjoustuotteet, lahjakortit, paperitarvikkeet, muut ihanuudet ja kortit ja kalenterit. Miehiäkään ei ole unohdettu, miesten tuoteryhmässä on esimerkiksi pyyhkeitä, pyjama-asuja ja taskumatteja. Herkkukauppa-tuoteryhmästä löytyvät kahvit, teet, toffeet, suklaat, makeiset ja muut herkut.

Tuotemerkkejä on yli 35, joiden joukossa muun muassa Arabia, Day, Cailap, House of Disaster, Elli, Ivana Helsinki, Paapii Design, Puttipaja, Skip Hop ja Veico.

Tilatessa tuotteita tarvitset verkkopankkitunnukset maksamiseen. Mikäli niitä ei ole, voi tilauksen tehdä sähköpostitse.

Tilauksen voi siis maksaa verkkopankissa, luotto- tai pankkikortilla tai Collector-laskulla. Maksuaikaa saa Everyday-tai Joustoraha-palvelulla, jotka myös käyvät maksamiseen.

Toimitukset Suomessa Matkahuollon ja Postin pakettiautomaattiin tai toimipisteisiin. Toimitusaika 1-2 työpäivää. Tarkat toimitustiedot ja maksut tuotetiedoissa. Nouto varastolta on maksuton arkisin 10-15, osoite Lauttaranta 7, 28400 Ulvila.

Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostilla [email protected]