Inessa Alennuskoodi 2018 | 10-35% alennusta | Joulukuu

Inessa.fi on suomalainen, sisustajille suunnattu verkkokauppa. Verkkokauppa on osa HomeJoy Group Oy:tä ja se on perustettu vuonna 2011.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Inessa.fi):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-35% alennusta, 10-30 euroa alennusta, ilmainen toimitus ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

clk.tradedoubler.com/click?p=220228&a=2976444&g=20426816

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (Inessa.fi), joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Inessa.fi-verkkokaupasta löytyy lähes 3000 tuotetta. Tuotteita lisätään kauppaan jatkuvasti. Tarjolla on tuttuja designin klassikoita ja uusia trendituotteita. Tuotteet ovat ryhmitelty osastoihin. Kodin tilojen ja pihojen lisäksi omat osastot löytyvät kattaukselle, valaisimille, viineille ja juomille sekä lifestyle-tuotteille, joihin kuuluvat mm. sisustuskirjat, lompakot ja matkailutarvikkeet.

Tuotteita voi selata ja etsiä hakusanoilla, värin, materiaalin, sesongin, tuotemerkin tai suunnittelijan mukaan. Tuotemerkkejä on yli sata, mm. Marimekko, Arabia, Ferm Living, Finlayson, Rento, Jokipiin Pellava, Typhoon, Evasolo, Koziol, Fred and friends, Jacob Jenssen, Iittala, Cole&Mason, Krups ja SNÖ of Sweden. Suunnittelijoita on yli 50, joukossa vanhoja ja uusia designin palkittuja ja arvostettuja ammattilaisia kuten Timo Sarpaneva, Oiva Toikka, Alvar Aalto, Kaj Franck, Eero Aarnio, Paola Suhonen, Maria Kivijärvi ja Harri Koskinen.

Toimitusajat ja maksut

Jokaiseen postitse toimitettavaan tilaukseen lisätään postituskulut 5,90 euroa. Tilattujen tuotteiden määrä tai koko eivät vaikuta postituskulun suuruuteen vaan hinta on kiinteä, riippumatta tilauksen koosta tai tilattujen tuotteiden määrästä. Maksaessasi tilauksen postiennakolla, lisätään tilauksen hintaan viiden euron postiennakkomaksu. Laskulla maksettaessa tilauksen hintaan lisätään 3,90 euron laskutuslisä.

Toimitukset 1-3 vrk. Ennen klo 12:00 tehdyt tilaukset postitetaan saman päivän aikana.

Maksutavat

Ostokset voi maksaa verkkomaksulla (Nordea, Osuuspankki, Sampo, Handelsbanken, Aktia, Säästöpankit, Paikallisosuuspankit, Tapiola, S-Pankki), luottokortilla (Visa, MasterCard sekä Visa Electron mikäli kortilla on verkkomaksuominaisuus), laskulla tai postiennakolla.

Tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostilla [email protected] tai soittamalla puhelinnumeroon 075 328 5106 arkisin klo 11-16.