InkKari.net Alennuskoodi 2019 | 10-35% alennusta | Helmikuu

InkKari.net on vuonna 2007 perustettu suomalainen yritys, jonka kotipaikka sijaitsee Tampereella Kauppakeskus Tullintorissa, Tullikatu 6:ssa. Yritys vastaanottaa, uudelleentäyttää ja kierrättää mustesuihku- ja lasertulostimien mustia ja värillisiä mustekasetteja.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (InkKari.net):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-35% alennusta, 10-30 euroa alennusta, ilmainen toimitus ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

www.inkkari.net/tt/?tt=24764_12_266349_

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (InkKari.net), joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Muste- ja värikasettien lisäksi verkkokaupasta voi tilata mustekasettien täyttösarjoja yli 750 mustetulostimeen ja faxiin sekä muistitikkuja ja muistikortteja. Mustekasettia ostaessa voi tehdä hintavertailua inkKarin omien tai alkuperäisten mustekasettien välillä. Samalla näkee kyseisen kasetin täyttöhinnan. Tuotteen kohdalla näkyvät reaaliaikainen varastotilanne myymälän sekä päävaraston osalta.

Maksutapoina Inkkari.net hyväksyy verkkopankkimaksut, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard-korttimaksut, laskulla tai osamaksulla (Jousto, Collector, Everyday, SWEA Webpay). Toimitus tapahtuu joko liikkeessä Tampereella tai Postin tai Matkahuollon kautta yritysten em. toimipisteisiin. Kotiinkuljetus on mahdollista tilata lisämaksusta.

Asiakaspalvelu puhelimitse arkisin 11.00-17.00, numero 045 7874 5555 tai sähköpostilla, [email protected]