Kaiverrus.com Alennuskoodi 2018 | 10, 15, 20, 25% alennusta | Joulukuu

Kaiverrus.com on suomalainen kaiverrustuotteiden verkkokauppa, jonka tilat sijaitsevat Espoossa ja Kiteellä. Verkkokaupan tuotteita ovat mm. ovi-, nimi- ja postilaatikon kilvet , kyltit, erilaiset nimineulat, (myös logolla), muistolaatat, rakkauslukot kaiverruksilla, lahjakilvet, lemmikkien nimilaatat, kiinteistökilvet ja numerot, taskumatit, saunamittarit, Suomileijona tuotteet, palkinnot ja valokuvakaiverrukset.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Kaiverrus.com):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-50% alennusta, 5-40 euroa alennusta, ilmainen toimitus ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

www.kaiverrus.com/tt/?tt=15659_12_266349_&r=%2F

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (Kaiverrus.com), joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Tuotteiden kaiverrukset tehdään mekaanisella tai laserkoneella tuotteesta riippuen. Kaiverruksia voi tehdä esimerkiksi muoviin, alumiiniin, nahkaan, lasiin, puuhun ja metalliin. Sivuilla on fonttien esikatselumahdollisuus sekä valmiita lahjaideoita. Verkkokauppa palvelee yrityksiä ja yksittäisiä kuluttajia, tilata voi vaikka vain yhden tuotteen. Maksaminen onnistuu verkkopankin kautta tai Klarna-laskulla. Tuotteet toimitetaan postitse 1-4 arkipäivässä. Tuotteen voi halutessaan noutaa ilmaiseksi tuotantotiloista. Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 0400 510 798.