Kevytkauppa Alennuskoodi 2018 | 10-35% alennusta | Joulukuu

Kevytkauppa.fi on xtravaganza Finlandin verkkokauppa, josta voi tilata xtravaganzan painonhallintaan ja painonpudotukseen tarkoitettuja tuotteita. Xtravaganza on ruotsalainen ketju, joka aloitti toimintansa 2000-luvun alussa. Tuotteet sisältävät kaikki päivän aikana tarvittavat ravintoaineet, vitamiinit ja hivenaineet, mutta vain vähän kaloreita. Tuotteita voi käyttää joko ainoana ravinnonlähteenä laihduttaessa tai tavallisen ruoan ohessa tukemassa painonhallintaa.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Kevytkauppa.fi):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-35% alennusta, 10-30 euroa alennusta, ilmainen toimitus ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

www.kevytkauppa.fi/?tt=11301_12_266349_

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (Kevytkauppa.fi), joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Verkkokaupan tuotekategoriat ovat ateriankorvikkeet, lisäravinteet, superfood, liikuntavälineet, kirjat ja oppaat ja muut tarvikkeet. Sivustolla voi lukea muiden asiakkaiden kokemuksia. Maksaminen onnistuu verkkopankin kautta, laskulla tai Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla. Toimitukset Postin kautta 3-7 arkipäivässä 6,95 euroa. Yli 99 euron tilauksiin toimituskulut maksutta. Käyttämättömälle tuotteelle 14 päivän palautusoikeus. Asiakaspalveluun saa yhteyden sivustolla olevalla yhteydenottolomakkeella.