Kidster Alennuskoodi 2018 | 10-50% alennusta | Joulukuu

Kidster on maahantuontiyritys Oy Sasima Ab:n verkkokauppa, joka myy hyvälaatuisia tuotteita lasten kanssa liikkumiseen ja asumiseen. Valikoimissa on mm. laadukkaat ja turvalliset turvaistuimet,  turvavyöistuimet ja turvakaukalot, syöttötuolit, äitiysvaatteet, imetystyynyt, kestovaipat, unipussit, matkarattaat, sitterit, kantovälineet ja paljon muuta.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Kidster.fi):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-50% alennusta, 5-40 euroa alennusta, ilmainen toimitus ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

kidster.fi/lastentarvikkeet/?tt=3791_12_266349_

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (Kidster.fi), joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Kidster Sivustolla on erikseen tarjousosasto ja lahjaideat. Tuotemerkkeinä Bambinex, Sleepytot, Delta Diffusion (Doomoo- ja Delta Baby -brandit), Nurse, Jané, Pabobo, Paola Maria, Catbird Baby, Itti bitti, Dusky Moon, Natural Baby.  Maksaminen onnistuu verkkopankissa, Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tai Klarna-laskulla. Toimitukset Postin kautta. Toimituskulut alle 100€ tilauksiin 4,90€. Yli 100€ tilausten toimitus maksutta. Nouto Masalan varastomyymälästä on maksuton. Noutoaika sovittava etukäteen. Yhteyden asiakaspalveluun saa sähköpostitse [email protected]