Kiinanmuuri Alennuskoodi 2019 | 10-50% alennusta | Helmikuu

Kiinanmuuri on suomalainen vuonna 2013 avattu verkkokauppa. Kiinanmuuri myy kaikkea mahdollista seksikkäistä alusvaatteista fidget spinnereihin. Tuotekategoriat ovat seuraavat: seksikkäät alusasut, asut ja asusteet, korut ja laukut, muoti ja kauneudenhoito, vekottimet ja muut, +XL, alle 5 euron tuotteet ja tarjoukset. Lisäksi tuotteita voi selata uusimmat ja myydyimmät otsikoiden alta.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Kiinanmuuri.fi):

20% alennusta

Vähintään 20% alennusta.

KATSO ALENNUSKOODI

tinyurl.com/yc95npgd

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Tämä alennus koskee valittuja kampanjoita ja tarjouksia. Katso linkkiä, joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Kiinanmuuri Valikoimassa on mm. usb-kaapeleita, tarralappuja, treenitrikoita, muistitikkuja, hiirimattoja, LED- valoja, meikkilaukkuja, alusasuja, kynsitarroja, korvakoruja, leggingsejä, laukkuja, koruja ja vekottimia. Osa vaatteista ja asusteista ovat ns. One size kokoisia. Maksaminen onnistuu verkkopankissa, laskulla, osamaksulla, kännykällä tai  Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard –korteilla. Maksuton toimitus kaikkiin tilauksiin. Toimitukset Postin toimipisteisiin tai postilaatikkoon toimituksen koosta riippuen. Tilauksen voi saada valmiiksi lahjapaketoituna. Asiakaspalveluun saa yhteyden sivustolla olevalla lomakkeella.