Kilpailuttaja Alennuskoodi 2019 | 10-50% alennusta | Helmikuu

Kilpailuttaja.fi on suomalaisen Energy Brokers Finland Oy:n verkkopalvelu, jossa sopimusten kilpailuttaminen on helppoa. Yrityksen tavoite on auttaa kuluttajia säästämään laskujen kuluissa vaihtamalla nykyinen sopimus parempaan. Yrityksen ensimmäinen vertailupalvelu oli vuonna 2004 avattu Vaihtovirta.fi, jossa kuluttajat pystyivät kilpailuttamaan sähkösopimuksia.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Kilpailuttaja.fi):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-50% alennusta, 5-40 euroa alennusta ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

clk.tradedoubler.com/click?p=19081&a=2976444&g=17932420

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (Kilpailuttaja.fi), joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Kilpailuttaja Nykyisin palvelussa on sähkösopimusten lisäksi mahdollista kilpailuttaa lennot ja hotellimajoitus, gsm-liittymä kytkypaketteineen, laina tai autovakuutus. Palvelu on maksuton. Yritys on neuvotellut hinnat etukäteen ja parempaan sopimukseen voi halutessaan vaihtaa samantien palvelun ostoliittymän kautta. Tarjousten hinnat ovat reaaliaikaisia ja tarkistettuja. Palvelussa maksaminen on turvallista ja sivusto toimii suojatun yhteyden kautta. Sivustolla on selkeät linkit suoraan haluttuun hintavertailuun. Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse [email protected]