Kinguin Alennuskoodi 2018 | 10-25% alennusta | Joulukuu

Kinguin on markkinapaikka verkossa missä myyjiä ja ostajia koko maailmalta käyvät kauppaa peleillä eri alustoille. Kinguin aloitti 2013 ja sillä on yli kaksi miljoona asiakasta ympäri maailman.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Kinguin.net):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-25% alennusta, 10-20 euroa alennusta ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

www.anrdoezrs.net/links/8416194/type/dlg/https://www.kinguin.net/

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (Kinguin.net), jota avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkin uudestaan.

Kinguin on kansainvälinen markkinapaikka, joka on saatavilla 21 eri kielellä. Sivustolla on yli 100 000 tuotteen valikoima. Täällä voi ostaa ja myydä pelejä alustoille kuten Android, Battle.net, EA Origin, GOG COM, NCSoft, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Steam, Uplay, XBOX 360 ja XBOX ONE. Tuotteet jaetaan genreihin action, seikkailu, casual, FPS, hidden object, horror indie, simulaattorit, NMO, open world, alustoja, point & click, PSN card, puzzle, racing pelejä, simulaatio, software, urheilu, story rich, strategia, tilaus, survival, third-person shooter, visual novel, VR games, XBOX LIVE gold card ja XBOX live points. Skinsien osastossa löytyy pisooleja, kiväärejä, smg:t, veitset, aselaatikot, avaimet ja satunnaisia paketteja. Kinguin sivustolla on myös mahdollisuus käyttää CS:GO skinsejä rahana Skinwallet verkkosivun kautta.

Kuka tahansa voi rekisteröityä, luoda tili ja myydä pelejä Kinguinilla. Ansiot voidaan käyttää tekemään ostoksia sivustolla. Kinguinilla on myös mahdollisuus luoda oma ”game store” omilla tuotteilla. Kinguin ottaa 11% + 0.35 euroa välityspalkkiona per myyty tuote. Sivuston blogissa esitellään kilpailuja, tarjouksia ja giveawayt.

Kinguinin asiakaspalvelu on saatavilla ympäri vuorokauden ja tavoitetaan viestin, ticketingin tai live-chatin kautta. Yritys soveltaa 30-päivän rahat takaisin takuun. Kinguin hyväksyy yli sata maksutapaa riippuen missä päin maailmaa olet, muun muassa PayPal, KinguinWallet, PaybyMobile, SkinWallet, kortit, pankkisiirtoja ja niin edelleen. Markkinapaikan ohella Kinguin järjestää myös hyväntekeväisyystapahtumia kuten Kinguuin Guiness Maailmanennätykset ja turnauksia.

Kinguin löytyy myös sosiaalisesta mediasta kuten Facebookissa missä yrityksellä on yli 860 000 seuraajaa, Instagram, Youtube ja Twitter. Kinguinilla sijaitsee Hong Kongissa.