Kotisivukone Alennuskoodi 2018 | 10-25% alennusta | Joulukuu

Kotisivukone on suomalaisen yhteystieto- ja mediayhtiö Fonectan kotisivujen itsepalvelutuote. Kotisivut voi toteuttaa palvelun avulla yritykselle, yhdistyksille, tapahtumille esim. häät tai vaikka oman asunnon myyntiin. Kotisivukoneelle on myönnetty Avainlippu-tunnus. Palvelupaketit ovat suunniteltu eri tarpeisiin ja ovat hieman eri hintaiset. Hinnat vaihtelevat yksityishenkilön sivuista alkaen 4,90 euroa ja esim. ravintolalle 17,90 euroa kuussa.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Kotisivukone.fi):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-25% alennusta, 10-30 euroa alennusta ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

custom.kotisivukone.fi/customfunctions/tradetracker/?tt=3464_12_266349_

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (Kotisivukone.fi), joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Kotisivujen kasvaessa palvelua voi myös päivittää ja lisätä ominaisuuksia, alasivuja, kuvia ja muuta sisältöä. Palveluun kuuluvat mm. oma verkko-osoite ja kävijätilastot, selkeät käyttö-ohjeet ja suomenkielinen asiakastuki. Kotisivujen ulko-asua on helppo muokata ja niitä voi räätälöidä muokkaamalla värimaailmaa ja taustakuvia. Kotisivut toimivat responsiivisesti eli muokkautuvat päätelaitteen näyttöön sopiviksi, joten ne toimivat yhtä hyvin puhelimilla ja tableteilla katsottuina. Kotisivupalvelua voi kokeilla maksutta kahden viikon ajan. Kokeilu ei sido mihinkään ja kotisivut sulkeutuvat automaattisesti mikäli palvelua ei halua tilata. Asiakaspalveluun saa yhteyden verkkosivuilla olevan lomakkeen kautta tai sähköpostilla [email protected]