Lainaaja Alennuskoodi 2018 | 10-35% alennusta | Joulukuu

Lainaaja.fi on suomalaisen Vertaislaina Oy lainapalvelu verkossa. Vertaislainapalvelussa ihmiset lainaavat rahaa tavallisilta ihmisiltä. Kuka tahansa voi lainata rahaa tai ryhtyä sijoittajaksi lainaa tarjoamalla Lainaaja.fi palvelussa. Lainaa varten ei tarvitse vakuuksia eikä takaajia. Lainasummat ovat 800 - 6000 euroa ja lainan antaja määrittää haluamansa koron.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Lainaaja.fi):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-35% alennusta, 10-100 euroa alennusta ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

www.lainaaja.fi/tt/?tt=10449_12_266349_

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (Lainaaja.fi), joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Lainaaja määritelee itselleen sopivan lainasumman ja takaisinmaksuajan. Lainan kuukausierä riippuu takaisinmaksuajasta. Lainahakemus ei edellytä sitoutumista, lainan voi peruuttaa ilman kustannuksia. Lainahakemuksen täytettyä palvelu näyttää eri saatavilla olevat vaihtoehdot, joista voi valita itselle sopivan lainan. Sijoittajalle lainat ovat vakuudettomia kulutusluottoja. Vertaislainoissa sijoittajat lainaavat suoraan lainanhakijoille ja pankkien osuus jää pois luotonannosta. Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse [email protected]