Laser24 Alennuskoodi 2018 | 10-35% alennusta | Joulukuu

Laser24.fi on suomalainen vuonna 2007 perustettu verkkokauppa, jonka tilat sijaitsevat Espoossa ja Kiteellä. Verkkokauppa on erikoistunut kaiverrus- ja painotuotteisiin ja kaupan valikoimassa on mm. ovi-, nimi- ja postilaatikon kilvet , kyltit, erilaiset nimineulat, (myös logolla), muistolaatat, lahjakilvet, lemmikkien nimilaatat, kiinteistökilvet ja numerot sekä valokuvakaiverrukset. Tuotteiden kaiverrukset tehdään mekaanisella tai laserkoneella tuotteesta riippuen.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Laser24.fi):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-35% alennusta, 10-30 euroa alennusta, ilmainen toimitus ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

www.laser24.fi/tt/?tt=4083_12_266349_

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (Laser24.fi), joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Kaiverruksia voi tehdä esimerkiksi muoviin, alumiiniin, nahkaan, lasiin, puuhun ja metalliin. Sivuilla on fonttien esikatselumahdollisuus sekä valmiita lahjaideoita. Verkkokauppa palvelee yrityksiä ja yksittäisiä kuluttajia, tilata voi vaikka vain yhden tuotteen tai yrityksen liikelahjat. Maksaminen onnistuu verkkopankin kautta tai Klarna-laskulla. Tuotteet toimitetaan postitse 1-4 arkipäivässä. Tuotteen voi halutessaan noutaa ilmaiseksi tuotantotiloista. Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 0400 510 798.