LEDsale Alennuskoodi 2018 | 10-50% alennusta | Joulukuu

LEDsale on ruotsalaisen WePack yrityksen verkkokauppa, jonka päämaja sijaitsee Malmössä. Suomenkielisten sivujen valikoimassa on mm. tuoteosastot LED valonlähteille, spoteille, valonauhoille, lampuille, loisteputkille, paneeleille, erikoistuotteille, akvaariovaloille, kasvatusvaloille ja kiskovaloille. Led valot ovat ympäristöystävällisiä sillä ne eivät sisällä elohopeaa, lyijyä, argonia tai muita ympäristölle haitallisia aineita kuten vanhat perinteiset loisteputket. Niiden käyttö-ikä on myös tavallisia lamppuja pidempi.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Ledsale.fi):

20% alennusta

Vähintään 20% alennusta.

KATSO ALENNUSKOODI

tinyurl.com/yd3mpovh

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Tämä alennus koskee valittuja kampanjoita ja tarjouksia. Katso linkkiä, joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

LEDsale Ale osastolta voi tehdä edullisia löytöjä.  Sivuilla on blogi, jossa on selitetty LED sanastoa.

LEDsale tarjoaa110% hintatakuun, joka tarkoittaa sitä että jos asiakas löytää halvemman tuotteen suomalaisesta verkkokaupasta, LEDsale tarjoaa tuotteen samaan hintaan ja alentaa sitä vielä 10%. Maksu onnistuu PayPalin kautta tai pankki-ja luottokorteilla. Tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus, asiakas maksaa postituksen Ruotsiin. Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse [email protected] tai [email protected]