Lelufantti Alennuskoodi 2018 | 10-30% alennusta | Joulukuu

Homejoy Group Oy / Lelufantti.com on perustettu vuonna 2011 Helsingissä. Lelufantti.com -verkkokauppa mainostaa itseään Suomen valtavimmaksi lelukaupaksi.

Lelufantin valikoimassa on yli 2000 tuotetta yli sadalta tuotemerkiltä, kuten Angry Birds, Lego, Minecraft, Sagaform, Meccano, Brio, Barbie, Babyborn, Finlayson, Familon, Hello Kitty, Disney ja Muumi.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Lelufantti.com):

10-20% alennusta

Vähintään 10-20% alennusta.

KATSO ALENNUSKOODI

clk.tradedoubler.com/click?p(220233)a(2976444)g(20426842)url(http://www.lelufantti.com/shop/etusivu/tarjoukset)

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Tämä alennus koskee valittuja kampanjoita ja tarjouksia. Katso linkkiä, joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Tuotteita voi selata ja etsiä esimerkiksi lapsen lempihahmon, tuotemerkin, lapsen iän, hinnan tai osaston mukaan.

Osastoja on tällä hetkellä 27.

Lego- ja muut rakennussarjat osastot sisältävät nimensä mukaisesti esimerkiksi Brion junaradan ja Winx Clubin erilaisia rakennussarjoja.

Vauvat ja taaperot-osastossa on puuleluja, kylpyleluja, työnnettäviä ja perästävedettäviä klassikkoleluja.

Luovuus ja taidot-osastossa on muun muassa pienoismalleja, askartelusettejä sekä Rubikin kuutioita.

Autot ja radat-osastosta löytyy leluautoja, junaratoja sekä potkuautoja. Omat osastot löytyvät erikseen radio-ohjattaville leluille sekä pehmoleluille.

Pehmoleluosastosta löytyvät myös keppihevoset. Nallekoneessa voi koota haluamansa pehmolelun valitsemalla leluhahmon, vaatteet sekä varusteet.

Nuket ja tarvikkeet-osastosta löytyvät esimerkiksi nukkekodit, Barbiet sekä vauvanuket. Pelit-osastolla on lautapelejä, tabletit, tietopelit ja pöytäpelit, kuten klassinen Fortuna-peli ja Pöytäfutis.

Roolileikki-osastosta löytyy esimerkiksi koti- ja vakoojaleikkeihin sopivia leluja. Ulkoleikeissä on majoja, telttoja, potkulautoja, kypäriä ja uima-altaita. Oma tyyli- osastolla lapsen itse valitsemaan tyyliin laukut ja lompakot, korut ja kauneustarvikkeet sekä matkapuhelintarvikkeet.

Lastentarvikkeissa on mm. itkuhälyttimiä, tuttipulloja ja lastenvaunuja.

Musiikki ja laulu-osastolta löytyvät lelusoittimet ja kaiuttimet. Magia ja Sirkus sekä Keksinnöt ja tiede-osastoilla on mm. temppuleluja pikkutaikureille ja opettavia leluja tiedemiehille. Hahmot-osastolla on erilaisia toimintahahmo - ja eläinfiguureja. Lastenjuhlat-osastolta löytyy kaikki tarvittava huikeisiin juhliin koristeista ja discolaitteista lähtien. Loput osastot ovat Koulutarvikkeet, lastenkirjat, paristot, Muumi Shop, Angry Birds Shop, Lahjakortit ja Löytökori.

Lahjakortteja on saatavilla 30€-100€ arvoisena.

Toimitustavat ja ajat

Tuotteiden postitus 1-2 arkipäivää, poikkeuksista maininta tuotetiedoissa. Postituskulut 5,90 euroa, tilauksen koosta/määrästä riippumatta. Lelufantilla on oma noutokioski, josta voi halutessaan hakea tuotteet. Avoinna arkisin klo 11.00-16.00. Itälahdenkatu 20 A, 4.krs, Helsinki.

Maksu onnistuu verkkopankissa, postiennakolla, Klarna-laskulla, Paypalillä tai Visa ja MasterCard-korteilla sekä, Diners Club luottokortilla.