Lelut24 Alennuskoodi 2019 | 10-35% alennusta | Helmikuu

Lelut24 on suomalainen leluihin ja LEGO tuotteisiin erikoistunut verkkokauppa. Yrityksen liike sijaitsee Jyväskylässä. Valikoimassa on paljon LEGO harvinaisuuksia, avaimenperiä ja Exclusive LEGO tuotteita. Sivustolla on uusin suomenkielinen LEGO pdf-katalogi on selattavissa. Tarjolla on myös käytettyjä ja kasattuja LEGO-tuotteita.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Lelut24.fi):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-35% alennusta, 10-30 euroa alennusta, ilmainen toimitus ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

tc.tradetracker.net/?c=10451&m=12&a=266349&u=%2F

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (Lelut24.fi), joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Kaikki käytetyt tuotteet tarkastetaan ja varmistetaan niiden toimivuus. Käytetyille tuotteille ei kuitenkaan anneta takuuta eikä palautusoikeutta. Kauppa ostaa LEGO-tuotteita asiakkailta, lisätietoa sivuilta. Verkkokaupassa on paljon muitakin leluja, kuten mm. figuurilajitelmia ja Plasto-keinuja, maatuskapillejä, Star Wars, Nikko ja Angry Birds leluja. Toimitukset nopeasti Postin ja Matkahuollon kautta tai nouto liikkeestä. Maksaminen onnistuu verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla ja käteisellä noudettaessa Jyväskylän liikkeestä. Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse [email protected], Facebookin, Twitterin ja Instagramin kautta.