Let's Deal Alennuskoodi 2018 | 10-35% alennusta | Joulukuu

Let’sdeal.fi on Let’s deal Oy:n tuotteiden ja palveluiden markkinointikanava sekä ilmoitusten välittäjä verkossa. Let’s deal neuvottelee asiakkailleen tuotteita ja palveluita edulliseen tarjoushintaan, joita on mahdollisuus ostaa kolmannen osapuolen myyjäyrityksiltä. Kaikissa diileissä on selkeästi näkyvillä, kuka on diilin myyjäyritys ja vastuussa palvelun tai tuotteen toimittamisesta.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (LetsDeal.fi):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-35% alennusta, 10-30 euroa alennusta, ilmainen toimitus ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?pid=19851&cid=5921

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (LetsDeal.fi), joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Diilejä voi etsiä kaupungeittain Helsinki, Tampere ja Turku alueelta. Tarjolla on esim. autonhuoltopalveluita, ravintola-illallisia ja aterioita, kauneudenhoitopalveluita, asusteita ja sisustustuotteita reilusti edullisemmalla hinnalla. Tuotetiedoissa on tarkat ohjeet tuotteesta tai palvelusta sekä sen voimassaoloajasta.

Maksaminen onnistuu pankki-, maksu- tai luottokortilla (Visa, Mastercard tai Maestro), verkkopankin kautta tai laskulla. Diileillä on aina 14 päivän peruuttamisoikeus. Asiakaspalveluun saa yhteyden sivuston yhteystiedot-osaston kautta aihekohtaisella yhteydenottolomakkeella. Toimitus vain Suomeen, Ahvenanmaalle ei voi ostaa tuotteita.