LuxHoliday Alennuskoodi Kampanjakoodi 2018 | 10-25% alennusta | Joulukuu

Luxury Holiday Oy on perustettu vuonna 2010 ja sen kotipaikka on Helsinki. Yritys välittää viiden tähden loma-asuntoja, luksusmökkejä sekä huviloita ympäri Suomea. Varausjärjestelmä on avoinna 24 h ja toimii osoitteessa luxholiday.fi. Sivuilla voi etsiä haluamaansa lomahuoneistoa hakemalla esimerkiksi lähimmän kaupungin tai hiihtokohteen nimellä.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (LuxHoliday.fi):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-25% alennusta, 10-100 euroa alennusta ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

www.luxholiday.fi/tt/?tt=4289_12_266349_

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (LuxHoliday.fi), joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Sivun vasemmalla laidalla voi valita yksityiskohtaisempia tarkennuksia ja hakea esimerksi makuuhuoneiden määrällä tai tiedolla ovatko lemmikkieläimet sallittuja. Joissain kohteissa on valittavana täysi- tai puolihoito. Jokaisen kohteen esittelysivuilla on kuvia kohteesta, kartta sekä varauskalenteri. Useissa kohteissa on myös tarjolla virtuaalikierros. Asiakaspalvelua on tarjolla kuudella eri kielellä: suomi, englanti, venäjä, saksa, italia ja espanja. Asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimitse 09-2316 5095 tai skypellä luxury.holiday arkisin ma-pe klo 9.00-17 tai sähköpostitse [email protected]