Megalon Alennuskoodi 2018 | 10-25% alennusta | Joulukuu

Megalon Sport on vuonna 2011 perustettu suomalainen urheilutuotteiden verkkokauppa. Yrityksen urheilulliset perustajat Juha-Mikko Ahonen, Ville Kuusisto, Samuli Tursas, Jussi Vasala ja Paavo Vasala halusivat tarjota kuluttajille markkinoiden parhaita tuotteita järkevään hintaan. Valikoimassa on tällä hetkellä muun muassa Under Armour, McDavid, Mueller, Rehband, Unihoc, Dunlop, Technifibre, Bauer, Kosa ja Gymstick merkkien tuotteita. Megalon Sports toimii näiden merkkien virallisena jälleenmyyjänä Suomessa.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Megalon.fi):

15% alennusta

Vähintään 15% alennusta.

KATSO ALENNUSKOODI

tinyurl.com/ya63bqxn

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Tämä alennus koskee valittuja kampanjoita ja tarjouksia. Katso linkkiä, jota avattiin selaimesi uudessa välilehdessä. Klikkaa avataksesi linkin uudestaan.

Sivuilta on helppo etsiä tuotteita laajan kategoriavalikoiman perusteella. Kategorioita on paljon, mm. edustettuina ovat eri urheilulajit luistelusta futsaliin, erilaiset tuet ja kompressioasut, kirjat, urheiluravinteet ja kinesioteipit. Tuotteita voi hakea myös tuotemerkin perusteella. Sivuilla on vielä erikseen outlet-osio, josta voi tehdä edullisia löytöjä.

Yritys lupaa asiakkailleen nopeat toimitukset. Maksutapoina käyvät verkkopankki, Visa, Visa Electron, MasterCard, Joustoraha - laskulla tai osamaksulla tai Paypal.

Mikäli et löydä etsimääsi tuotetta, voit lähettää ehdotuksen palautesivujen kautta. Valmistajan ja maahantuojan takuut ovat tuotteissa voimassa normaalisti. Tämän lisäksi yritys lupaa 100 % tyytyväisyystakuun myymilleen tuotteille. Palautukset voi tehdä 14 vrk aikana toimituksesta. Lisätietoa palautuksista löydät sivuilta. Urheiluseurat ja joukkueet voivat tiedustella joukkoalennuksia. Asiakaspalvelun yhteistiedot:

sähköpostiosoite: [email protected]

Puhelin: 010 320 9120.