Miss Hosting Alennuskoodi 2018 | 10-25% alennusta | Joulukuu

Miss Hosting on osa Miss Groupia. Pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. Yritys tarjoaa mm. webhotellipalveluita, verkkotunnusrekisteröintejä, virtuaalipalvelimia, wordpress webhotelleja, sähköpostiosoitteita ja muita verkkopalveluita. Miss Hosting valvoo palveluidensa toimivuutta 24 h sekä varmuuskopioi tiedot päivittäin. Palvelupaketteja on pienyritysten tarpeisiin sekä vilkkaille verkkosivustoille.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (MissHosting.fi):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-25% alennusta, 10-100 euroa alennusta ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

tc.tradetracker.net/?c=24733&m=12&a=266349

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (MissHosting.fi), joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Esimerkiksi Basic-paketti sisältää rajattoman kaistanleveyden ja sähköpostin, ilmaisen SSL-sertifikaatin sekä 100GB varmennettua tallennustilaa. Professional-pakettiin saa lisäksi 10 verkkosivua ja 250 GB varmennettua levytilaa. Hinnat vaihtelevat haluttujen ominaisuuksien mukaan. Erikoistarjoukset alk. 2 euroa/kk ensimmäinen vuosi. Tilauksiin saa 45 vrk peruutusajan ja mikäli ei palveluun ole tyytyväinen, sen voi peruuttaa. Sivustolla voi vertailla erilaisia paketteja ja niiden ominaisuuksia. Usein kysytyt kysymykset löytyvät ruotsin ja englannin kielisinä. Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse [email protected]