Muistolaatta.fi Alennuskoodi 2018 | 10, 15, 20, 25% alennusta | Joulukuu

Muistolaatta.fi on suomalainen vuonna 2007 perustettu verkkokauppa, joka on erikoistunut erilaisiin muistolaattoihin. Tuotevalikoimassa on muotoonleikattuja, messinkisiä, muovisia, teräksisiä ja alumiinisia muistolaattoja. Laattoja saa valkoisina, mustina ja patinoituina. Lisäksi valikoimassa on lemmikkien muistotauluja ja muistolaattoja valokuvalla tai ilman.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Muistolaatta.fi):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-50% alennusta, 5-40 euroa alennusta, ilmainen toimitus ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

www.muistolaatta.fi/tt/?tt=17085_12_266349_&r=%2F

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (Muistolaatta.fi), joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Erilaisia fontteja on 14 ja niitä voi testata sivustolla valitsemalla halutun tuotteen ja kirjoittamalla kaiverruksen. Tilaukset maksetaan verkkopankin kautta, Mastercard ja Visa sekä Visa Electron-korteilla tai Klarna-laskulla tai osamaksulla. Toimitukset postitse 1-3 arkipäivää. Toimituskulut ovat kiinteät 2 euroa määrästä riippumatta. Muistolaatta ei toimita alle 7 euron tilauksia. Asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimitse 0400 510 798 arkisin klo 9-15, sähköpostitse [email protected] tai sivustolla olevalla yhteyslomakkeella.