Naistenverkkokauppa.fi Alennuskoodi 2018 | 10, 15, 20, 25% alennusta | Joulukuu

Naistenverkkokauppa.fi on virolaisen OÜ Relikan Suomen ja Baltian markkinoilla toimiva edullinen naisten vaatteiden, asusteiden ja kenkien verkkokauppa. OÜ Relika on perustettu vuonna 1991. Suomen kielisen verkkokaupan valikoimissa on mm. mekkoja ja juhla-asuja, käsineitä ja käsilaukkuja, päähineitä, alusvaatteita, sukkia, farkkuja, leggingsejä, saappaita ja korkokenkiä, Candy-shoes karkkikenkiä, fitness-asuja, laadukkaita ja realistisia peruukkeja sekä naamiais- ja burleskiasuja.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Naistenverkkokauppa.fi):

20% alennusta

Vähintään 20% alennusta.

KATSO ALENNUSKOODI

tinyurl.com/ybwnu8no

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Tämä alennus koskee valittuja kampanjoita ja tarjouksia. Katso linkkiä, joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Lisäksi saatavilla XL ja Pluskoot. Lisäksi kaupassa on erilliset lahjaosastot miehille ja naisille sekä Fifty shades of grey-osasto. Maksaminen onnistuu verkkopankissa, pankki- ja luottokorteilla (Visa, Mastercard, Diners Club) ja Jousto-laskulla tai osamaksulla.  Toimitukset postitse pääkaupunkiseudulle 2-4 arkipäivässä ja muualle Suomeen noin viikossa.  Yhteyden asiakaspalveluun saa sähköpostitse [email protected] tai sivuston yhteydenottolomakkeella.