Naketano Alennuskoodi 2018 | 10-30% alennusta | Joulukuu

Naketano on street wear vaatemerkki Saksasta. Sascha Peljhan ja Jozo Lonac perustivat yrityksen vuonna 2004 Essenissä, Saksassa. Naketano on tullut tunnetuksi muhkeista, tyylikkäistä, värikkäistä huppareistaan, joissa on erikoisia ja huolella suunniteltuja yksityiskohtia.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Naketano.com):

20% alennusta

Vähintään 20% alennusta.

KATSO ALENNUSKOODI

ad.zanox.com/ppc/?43637945C70127166&ulp=[[https://www.naketano.com/]]

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Tämä alennus koskee valittuja kampanjoita ja tarjouksia. Katso linkkiä, jota avattiin selaimesi uudessa välilehdessä. Klikkaa avataksesi linkin uudestaan.

Naketano muodostuu saksan kielen sanasta naket , alastomuus, koostumus sekä romanian sanasta tano, arvo. Minkä arvoinen on? Naketano siis tarkoittaa suurinpiirtein henkilökohtaisen ulkonäön arvoa.

Arvokkaita Naketanon vaatteet toki ovat, mutta laadusta voi maksaa.

Naketanon vaatteet ovat nykyään täysin vegaanisia. Materiaaleina käytetään ainoastaan korkealaatuista puuvillaa, bambukuitua, polyesteriä, spandexia ja polyamidia.

Suomenkielinen verkkokauppa toimii osoitteessa https://www.naketano.com/fi. Valikoimassa on naisten ja miesten vaatteita, mm. takkeja, huppareita, t-paitoja, mekkoja, puseroita, neuleita ja housuja. Tuotteita voi selata tuoteryhmän, koon tai värin mukaan.

Maksutapoina verkkokaupassa PayPal, Klarna-lasku ja yleisimmät luottokortit

Toimituskulut Suomeen ovat 7,90 €/lähetys. Tilaukset lähetetään Saksasta FedExin välityksellä ja ne ovat perillä 4-5 arkipäivässä.

Palautusoikeus: Tilatuilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus, joka koskee ehjiä, alkuperäispakkauksessaan olevia tuotteita. Palautuksessa noudatetaan FedExin palautuskäytäntöjä. Jokaisen toimituksen mukana tulee palautuslomake.

Verkkokauppa sijaitsee Saksassa, joten tilaukseen ei tule ylimääräisiä arvonlisäveroja tai tullimaksuja.