Netrauta Alennuskoodi 2018 | 10-25% alennusta | Joulukuu

Netrauta.fi on rakentamiseen ja sisustamiseen erikoistunut verkkokauppa. Netrauta Finland Oy on perustettu vuonna 2008. Netrauta.fi:llä on kaksi showroom-myymälää, joissa tuotteisiin ja materiaaleihin voi käydä tutustumassa ja tekemässä tilauksen. Showroomit sijaitsevat Lempäälän Ideaparkissa sekä Vantaan Tammistossa.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Netrauta.fi):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-25% alennusta, 10-40 euroa alennusta, ilmainen toimitus ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

tinyurl.com/yd6lxypd

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (Netrauta.fi), jota avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkin uudestaan.

Suomen suosituin kodinrakentamisen verkkokauppa tarjoaa selkeät suomenkieliset sivut ja varsin laajan valikoiman merkkituotteita edulliseen hintaan.

Tuotteet ovat jaettu yhteentoista eri osastoon: kylpyhuone, sisustaminen, LVI, valaistus, kodinkoneet, piha, sauna, rakentaminen, sähkö, keittiö ja takat. Jokaisen osaston aukaisemalla saa kattavamman valikon tuoteryhmittäin. Esimerkin kylpyhuoneen kohdalla avautuu kaikkki mahdolliset kylpyhuoneisiin liittyvät tuotteet lattiakaivoista porealtaisiin. Sisustamisen alavalikosta löytyy mm. laminaatit, puulattiat, parketit, sisustustarrat ja tapetit.

Pergo, Gerflor, Boen, Triofloor, Ellett, Quick Step, Lincona ja Timberwise-lattiatuotteista voi tilata ilmaisen näytepalan. Max. 2 kpl/asiakas.

Tuotteita ja tuoteryhmiä on valtavasti, joten onneksi tuotteita voi etsiä myös hakusanoilla, mikäli tietää mitä etsii. Sivujen selailu saa aikaan helposti monenlaisia kodin kohennusideoita.

Koska hinnat ovat usein 10-50 % kivijalkaliikkeitä edullisemmat, päätöksiä on helpompi tehdä. Verkkokaupan etusivulla on nähtävissä voimassaolevat tarjouskampanjat, katsoituimmat tuotteet sekä viimeisimmät uutiset.

Remontteja ja rakentamista suunnitellessa on huomioitava, että osa verkkokaupassa myytävistä tuotteista edellyttää luvat omaavan ammattilaisen asennustyön. Esimerkiksi useiden sähkötarvikkeiden asennukset saa tehdä vain rekisteröity sähköalan ammattilainen. Maksutapoina verkkopankkimaksut, Visa, Visa Electron ja MasterCard-korttimaksu tai osamaksulla Klarna-tilin avulla.

Uutiskirjeen tilaamalla saa 10 € alennuksen.

Toimitustavat ja ajat

Toimitus kotipihalle on ilmainen yli 15 000 tuotteelle, mikäli lasku ylittää 200€. Ei koske erillisrahditettavia tuotteita, joista tieto näkyy tuotetiedoissa. Toimitusajat ja tapa vaihtelee tuotekohtaisesti ja löytyy tuotetiedoista.

Pienemmät tilaukset toimitetaan Matkahuollon tai Postin toimipisteisiin. Osa tuotteista toimitetaan Itellan Keltainen kuljetus 14 välityksellä. Tuotteen toimitustavaksi on merkitty Keltainen kuljetus 14 ja ainoastaan nämä tuotteet on mahdollista toimittaa ko. toimitustavalla.

Tuotteilla on 14 päivän täydellinen palautusoikeus.

Asiakaspalveluun saa yhteyden

Puhelimitse arkisin klo 9-16 numero 029 1800 220 (8,4 snt/min) tai sähköpostilla [email protected]