Nimineula.fi Alennuskoodi 2018 | 10, 15, 20, 25% alennusta | Joulukuu

Nimineula on suomalainen vuonna 2007 perustettu verkkokauppa, joka on erikoistunut erilaisiin ammattilaisten nimineuloihin ja nimikilpiin. Valikoimissa on lisäksi erilaisia postilaatikkokilpiä ja hoitajan kelloja. Lisäksi kaupassa on järjestyksenvalvojan ja opiskelijoiden nimikilpiä. Nimikilpiä saa eri muotoisina ja materiaaleina ovat messinki, puu ja alumiini.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Nimineula.fi):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-50% alennusta, 5-40 euroa alennusta, ilmainen toimitus ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

www.nimineula.fi/tt/?tt=17081_12_266349_&r=%2F

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (Nimineula.fi), joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Nimineuloihin voi valita haluamansa kiinnityksen, esim. klipsin tai magneetin. Tarjousta voi tiedustella omalla logolla ja mallilla tehtyihin nimineuloihin sekä yli 20 kpl erille. Tilaukset maksetaan verkkopankin kautta, Mastercard ja Visa sekä Visa Electron-korteilla tai Klarna-laskulla tai osamaksulla. Toimitukset postitse 1-3 arkipäivää. Toimituskulut ovat kiinteät 2 euroa määrästä riippumatta. Nimineula ei toimita alle 7 euron tilauksia. Asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimitse 0400 510 798 arkisin klo 9-15, sähköpostitse [email protected] tai sivustolla olevalla yhteyslomakkeella.