Nordnet Alennuskoodi 2018 | 10-50% alennusta | Joulukuu

Nordnet.fi on Nordnet Bank AB konsernin suomalainen sijoittamiseen erikoistunut verkkopalvelu. Sivustolla voi myydä ja ostaa osakkeita ja sijoittaa rahastoihin. Kaupanteko vaatii arvo-osuustilin eli osake- ja rahastosalkun avaamisen, jonka voi helpoiten tehdä verkkopankkitunnuksilla kirjautumalla. Asiakkuuden voi avata myös postitse lähettämällä vaaditut tiedot paperiversiona.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Nordnet.fi):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-50% alennusta, 5-40 euroa alennusta ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

tc.tradetracker.net/?c=10200&m=12&a=266349

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (Nordnet.fi), joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Nordnet Asiakkuuden voi avata vain luonnolliselle henkilölle, joten toiminimelle sitä ei voi avata. Sivuilla on runsaasti yksityiskohtaista tietoa salkun avaamisesta ja sen hallinnoimisesta. Sivustolla on Nordnet-koulu, jossa voi opiskella sijoittamista. Koulussa on opetusvideoita mm. Sijoittamisen perusteet, Osakkeet ja rahastot, Apua sijoittamiseen ja Verotus. Nordnet järjestää myös maksuttomia webinaareja, joihin voi osallistua omalta tietokoneelta. Asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimitse 020 198 5898 arkisin ma-pe 9-18.30.