Painotuotteita.fi Alennuskoodi 2018 | 10, 15, 20, 25% alennusta | Joulukuu

Painotuotteita.fi on suomalainen painotuotteiden verkkokauppa, joka on toiminut vuodesta 2007. Yrityksen tilat sijaitsevat Espoossa ja Kiteellä. Verkkokaupan tuotteita ovat mm. ovi- ja postilaatikon kilvet , mustekynät, nimineulat, (myös logolla), lemmikkieläinten hautakilvet , lemmikkieläinten pantalaatat, lahjakilvet ,laitekilvet ,kiinteistökilvet ja numerot, esitteet, käyntikortit, flyerit ja tekstiilit. Tuotteiden kaiverrukset tehdään mekaanisella tai laserkoneella tuotteesta riippuen.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Painotuotteita.fi):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-50% alennusta, 5-40 euroa alennusta, ilmainen toimitus ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

www.painotuotteita.fi/tt/?tt=17083_12_266349_&r=%2F

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (Painotuotteita.fi), joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Kaiverruksia voi tehdä esimerkiksi muoviin, alumiiniin, nahkaan, lasiin, puuhun ja metalliin. Sivuilla on eri fonttien esikatselumahdollisuus. Verkkokauppa palvelee yrityksiä ja yksittäisiä kuluttajia, tilata voi vaikka vain yhden tuotteen. Maksaminen onnistuu verkkopankin kautta tai Klarna-laskulla. Tuotteet toimitetaan postitse 1-4 arkipäivässä. Kiinteä postikulu on aina 2 euroa tilauksen koosta riippumatta. Tuotteen voi halutessaan noutaa ilmaiseksi tuotantotiloista. Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 0400 510 798.