Pakkaustarvikkeita.fi Alennuskoodi 2018 | 10, 15, 20, 25% alennusta | Joulukuu

Pakkaustarvikkeita.fi on suomalainen verkossa toimiva pakkaustarvikemyymälä. Kaupasta saa mm. postituskotelot ja smartposti-pahvilaatikot, muuttolaatikot, postitusputket, aaltopahvit, pahvikontit  ja kuitulavat, muovi- ja paperikassit, kartonkikuoret, pahvilaatikot, kuplapussit, rahtipussit, teippikoneet ja pakkausteipit, kuplamuovit ja pakkaustäytteet. Kauppa ostaa tuotteet suoraan valmistajilta.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Pakkaustarvikkeita.fi):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-50% alennusta, 5-50 euroa alennusta, ilmainen toimitus ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

www.pakkaustarvikkeita.fi/tradetracker/?tt=3641_12_266349_

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (Pakkaustarvikkeita.fi), joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Valikoimassa on ekologiset, kierrätysmateriaaleista valmistetut tuotteet, kotimaiset tuotteet sekä painatettavat tuotteet. Eräkoot ovat pieniä, mutta suuremmista eristä voi pyytää tarjousta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] Verkkokauppa myy tuotteitaan vain yrityksille, yhteisöille ja yhdistyksille Suomeen. Maksaminen onnistuu verkkopankki- tai luottokorttimaksulla, tai sähköpostilaskulla. Tilaukset toimitetaan 2-5 arkipäivässä maksusuorituksen jälkeen. Tuotteilla ei ole kuluttajansuojalain mukaista palautusoikeutta. Palautuksista on aina sovittava etukäteen verkkokaupan asiakaspalvelun kanssa.