Probikekit Alennuskoodi 2018 | 10-25% alennusta | Joulukuu

ProBikeKit on englantilaiseen The Hut Groupiin kuuluva pyöräilytarvikkeisiin ja varusteisiin erikoistunut verkkokauppa. Verkkokauppa palvelee kaiken tasoisia pyöräilijöitä ammattilaisista harrastajiin. Sivusto on englannin kielinen. Valikoimaa voi selata tuotekategorioiden tai merkkien mukaan.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Probikekit.co.uk):

10-20% alennusta

Vähintään 10-20% alennusta.

KATSO ALENNUSKOODI

www.awin1.com/cread.php?awinmid=10468&awinaffid=420309&clickref=&p=https%3A%2F%2Fwww.probikekit.co.uk%2Fclearance.list

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Tämä alennus koskee valittuja kampanjoita ja tarjouksia. Katso linkkiä, joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Tuotemerkkejä on 180, mm. Campagnolo, Castelli, Continental, Fulcrum, Mavic, Santini, Shimano ja Scicon. Sivuston yläreunassa ovat pääkategoriat: varusteet ja työkalut, pyörät ja rungot, vaatteet, komponentit, energiajuomat ja ravintolisät, harjoittelu ja suoritus, juoksu, renkaat ja kumit sekä poisto-osasto. Etusivulla näytetään ajankohtaiset kampanjat , uutuudet ja tarjoukset.

Maksaminen onnistuu PayPalin kautta tai pankki- ja luottokorteilla. Toimitukset Suomeen 3-5 arkipäivässä. Avaamattomilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Mikäli palautuksen syy on vika tai väärä tuote, palautuksen postituskulut korvataan.

Asiakaspalveluun saa yhteyden sivun yhteydenottolomakkeen kautta.