Risicum Alennuskoodi 2018 | 10-50% alennusta | Joulukuu

Risicum.fi on DFC Nordic Oy:n verkossa lainoja ja luottoja tarjoava sivusto. DFC Nordic Oy on osa Dollar Financial Groupia, joka toimii Yhdysvaltojen lisäksi kahdeksassa maassa. Risicum on perustettu vuonna 2005. Erilaisten kulutusluottojen ja lainojen lisäksi tarjolla on Jousto verkkomaksupalvelu, jonka kautta asiakas voi maksaa laskulla tai osamaksulla 4000 suomalaisessa verkkokaupassa.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Risicum.fi):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-50% alennusta, 5-300 euroa alennusta ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

tc.tradetracker.net/?c=4664&m=12&a=266349

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (Risicum.fi), joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Lainoja myönnetään 20-75 -vuotiaille henkilöille. Lainan myöntämisen perusteena ovat hakijan oman talous, tulo- ja menotiedot. Tuloselvitykseen tarvitaan kopiot palkkakuitista tai tiliotteet viimeiseltä kolmelta kuukaudelta ja ne lähetetään verkkopalvelun kautta, sähköpostitse, faxilla tai postitse. Tuloselvityksen voi myös tehdä kirjautumalla Instantor-palveluun, joka toimii yhteistyössä pankkien kanssa. Instantorin kautta lainapäätöksen saa nopeasti. Asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimitse 0200 90 900 ma-pe 7-22 ja la-su 9-21 tai sähköpostitse [email protected]