Seksilelut.net Alennuskoodi 2018 | 10-50% alennusta | Joulukuu

Seksilelut.fi on virolaisen OÜ Relikan Viron, Balttian ja Suomen markkinoilla toimiva aikuisten erotiikka-alan nettikauppa. Suomen kielisen verkkokaupan laajassa valikoimassa on mm. seksilelut, aluasasut, rooliasut, naisten vaatteet, laukut, plus koon asut, seksilehdet ja –filmit, farkut, leggingsit ja korkokengät. Käsilaukkuja, asusteita ja korkokenkiä on saatavilla useissa väreissä ja tuotteita voi yhdistellä asukokonaisuuksiksi. Verkkokauppa tarjoaa tuhansia tuotteita edulliseen hintaan.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Seksilelut.net):

10-20% alennusta

Vähintään 10-20% alennusta.

KATSO ALENNUSKOODI

tinyurl.com/y7naoloq

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Tämä alennus koskee valittuja kampanjoita ja tarjouksia. Katso linkkiä, joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Seksilelut.net Seksiapteekki-osastolla on naisille ja miehille erilaisia ravintolisiä ja kapseleita. Maksaminen onnistuu verkkopankissa tai pankki- ja luottokorteilla. Tilaukset toimitetaan huomaamattomasti. Toimitustavasta riippuen kesto noin 2-5 arkipäivää. Kaikki verkkokaupan tuotteet ovat varastossa valmiina. Toimituskulut yli 65 euron tilauksille maksutta. Muut toimitukset alle 10 euroa halutusta toimitustavasta riippuen. Asiakaspalveluun saa yhteyden sähkö[email protected]