Shape.fi Alennuskoodi 2018 | 10-25% alennusta | Joulukuu

Shape.fi on turkulaisen Fit Production Oy:n liikunnallinen nettivideopalvelu. Yritys on perustettu vuonna 2012. Kuukausimaksullisessa palvelussa on tarjolla suomalaisten ammattilaisten ohjaamia erilaisia ryhmäliikuntatunteja, kuten kahvakuulatreenejä, Corea, pallojumppia, tanssia jne. Liikuntaa voi harrastaa missä tahansa netin välityksellä. Sivulle tulee uusia treenejä säännöllisesti ja vanhat löytyvät treeniarkistosta. Tuntitarjontaan voi tutustua katsomalla lyhyitä esittelyvideoita.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Shape.fi):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-25% alennusta, 10-30 euroa alennusta ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

tc.tradetracker.net/?c=10783&m=12&a=266349

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (Shape.fi), joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Sivuston Lifestyle-osastolla voi tutustua ammattilaisten tekemiin treenisuosituksiin ja artikkeleihin. Palvelun hinta on 9,90 euroa kuussa ja sen voi lopettaa milloin tahansa. Kuukausimaksulla saa katsoa ja osallistua rajattomasti kaikkiin tarjolla oleviin tunteihin. Sivustolla on myös oma verkkokauppa, jossa on myynnissä kuntoiluvälineitä, joita tarvitaan eri tunneilla. Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 040 740 2220 arkisin klo 10-15.