Sisustuskauppa Alennuskoodi 2018 | 10-25% alennusta | Joulukuu

Sisustuskauppa.com on suomalaisen perheyrityksen, Nv-Orkidea Oy:n sisustusverkkokauppa. Nv-Orkidea Oy on perustettu 1975.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Sisustuskauppa.com):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-25% alennusta, 10-20 euroa alennusta, ilmainen toimitus ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

tinyurl.com/ybyhqpfg

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (Sisustuskauppa.com), jota avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkin uudestaan.

Kaikki verkkokaupassa myytävät tuotteet ovat nähtävillä Tuusulan Sahankulman kauppakeskuksessa tai Helsingin Mannerheimintiellä olevissa myymälässä. Yritys maahantuo Holmen by Martinsenin sisustustuotteita, Modern House keittiötarvikkeita ja huonekaluja.

Sisustuskauppa.com tarjoaa Suomen kattavimman valikoiman ihania Yankee Candlen tuoksukynttilöitä. Muita verkkokaupan tuotemerkkejä ja tuotteita ovat Millefiori Milano, A Sense of Home, Bukowskin nallet, Day, Ee-i-ee-o uniikit kierrätysmateriaaleista tehdyt koristeet, Holmen, Kayene, ruotsalaisen Kottenin sytytyskävyt, Løgum Kloster Lys, norjalaisen Magnorin kynttilänjalat, Mary Kay, Old Williamsburgh Candles, Saeman glögi, Sans, Stuva, Slotdog, Tri-Coastal Design ja Wham-O frisbeet ja futsal pallot. Tuotteiden varastotilanne näkyy tuotetiedoissa. Tuotteita voi etsiä myös hakusanalla.

Verkkokaupassa voi maksaa verkkopankissa, luottokortilla, laskulla tai osamaksulla tai Paypalin kautta. Tuotteet voi noutaa myymälästä tai tilata Matkahuollon tai Postin toimipisteseen tai pakettiautomaattiin. Tuotteille voi tilata kotiinkuljetuksen. Toimitusmaksu vaihtelee valitun toimitustavan mukaan.

Toimitusaika 1-3 työpäivää,varastossa olevat tuotteet ovat heti noudettavissa. Tuoteilla on ilmainen 14 vrk palautusoikeus. Palautettujen tuotteiden tulee olla virheettömiä, käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostilla [email protected]