Skruvat Alennuskoodi 2018 | 10-25% alennusta | Joulukuu

Skruvat.fi on verkkokauppa, joka myy auton osia verkossa yksityishenkilöille ja korjaamoille. Yhtiö on kasvanut olemaan Pohjoismaiden isoin verkkokauppa uusille varaosille autoon tai veneeseen vuoden 2008 aloituksen jälkeen.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Skruvat.fi):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-25% alennusta, 10-50 euroa alennusta, ilmainen toimitus ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

tinyurl.com/ycn85bf5

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (Skruvat.fi), jota avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkin uudestaan.

Skruvat.fi on hyvin ylpeä tyytyväisitä asiakkaistaan, ja tavoite on aina antaa sinulle parhaimman ostokokemuksen. Skruvat.fi tekee yhteistyötä johtavien eurooppalaisten hankkijoiden kanssa antamaan sinulle asiakkaana parhaimman laadun parhaimpaan hintaan. Skruvatin laaja valikoima koostuu runsaasta 500 000 laatutuotteesta autohuollossa, renkaissa, vanteissa, työkaluissa, öljyissä ja autontarvikkeissa kuten vetokoukut, autoakut, kattotelineet, koirahäkit ja autovaatetus. Täällä on osia kaikkiin johtaviin automerkkeihin kuten BMW, Audi, Volvo, Saab, Renault, Skoda, Subaru, Volkswagen ja Ford mainitakseen muutamia. Skruvatilla on verkkokauppoja Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa, mutta toimittaa tuotteita myös muualle Eurooppaan. Kotisivulla on hakupalvelu missä voit nähdä korjaamoja lähellä sinua, jotka tekevät yhteistyötä Skruvatin kanssa. Voit valita saamaan tuotteesi toimitettu valittuun korjaamoon, kaikki helpottaakseen sinua.